Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de Cookies.

L'associació

Home / L'associació
relaxing_seaside

L'associació

L’estiu de 1999 pren carta de naturalesa un projecte d’un grapat d’amics enamorats del món de la viticultura i neix l’Associació Vi Primitiu de Pollença. Es tracta d’una secció integrada dins el Club Pollença, on es troba el seu domicili social.

El nom de l’Associació es deu al poeta i cronista de la vila, el recentment desaparegut Miquel Bota Totxo, i resulta ser molt il·lustratiu, en el sentit de transmetre una idea de senzillesa i sinònim de fruit directe de la terra. L’associació pretén ser un lloc on els associats comparteixin experiències en l’elaboració del vi, però també hi tenen cabuda aquelles persones que, sense ser productors aficionats, volen aprendre a valorar i estimar tot allò que envolta el món del vi.

relaxing_seaside

Les activitats

El primer dimecres de cada mes, els socis de l’Associació Vi Primitiu es reuneixen al seu local, situat al carrer Guillem Cifre de Colonya nº 5 de Pollença des d’on organitzen, de forma rotativa, tasts de vins amb l’objectiu de compartir les sensacions que proporciona la degustació. També s’organitzen periòdicament visites a bodegues, conferències i tasts dirigits per diferents experts (enòlegs i somelliers de prestigi reconegut) i tasts dels vins elaborats pels propis associats.

El projecte estrella de l’Associació Vi Primitiu és des de l’any 2004 l’organització anual de la Fira del Vi de Pollença

Actualment l’associació compta amb més de 325 socis.

Junta Directiva actual

Josep Bibiloni

President

Miquel Cerdà

Vicepresident

Guillem Vicens

Secretari

Guillem Guasch

Tresorer

Lourdes Juan

Vocal

Amador Herreruela

Vocal

Juanjo Suau

Vocal

Gotzon Sukia

Vocal

Mateu Tornila

Vocal

Francisca Sòcies

Vocal

Maria Antonia Amezqua

Vocal

Joan Josep Coll

Vocal