CERVESES 2019

Ja tornam a ser a la cita anual de l'estiu: el tast de cerveses. Enguany tendrem l'oportunitat de tastar cerveses especials espanyoles.  És per això que el proper dijous, dia 22 d'agost, als jardins de'n Joan March (davant el Claustre de Sant Domingo), a les 21:00h ens trobarem per dur a terme el tast i, com no, sopar tots plegats.
SOPAR: Pa amb oli especial + postre.
El preu total del tast i sopar és:  15 € (socis); 20 € (no socis- si voleu us podeu fer socis el mateix dia) que com sempre es poden fer efectius a través d'imposició al ccc de l'Associació núm.  ES50.2056.0008.2510.0101.3620 de Colonya.
Inscripcions:  fins les 14:00 h del dilluns 19 d'agost de 2019 (respectau rigorosament el termini per així poder planificar amb un marge de temps)
Aprofitam l'avinentesa per a demanar la col·laboració dels socis que puguir venir a ajudar-nos a tots els preparatius per a dur a terme el tast i el sopar (col·locar i muntar taules, transportar cerveses, copes,...). És per això que vos convocam a les 20:00 h del dia abans esmentat. També demanam la col·laboració a tots els assistents que, una vegada acabada la vetlada, entre tots retirem tot quant hi haurà pel mig.  Si voleu qualque informació o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb la Junta Directiva.
Moltes gràcies! Vos hi esperam!