VINS BLANCS A LA FRESCA

Benvolguts/des socis i sòcies:

El tast d'aquest mes de juliol serà de VINS BLANCS. Es durà a terme el proper dimecres, dia 10 de juliol, als jardins de'n Joan March (davant el Claustre de Sant Domingo), a les 21:00h ens trobarem per dur a terme el tast i, com no, sopar tots plegats d'un pa amb oli especial + postre.
El preu total del tast i sopar és:  15 € (socis); 20 € (no socis- si voleu us podeu fer socis el mateix dia) que com sempre es poden fer efectius a través d'imposició al ccc de l'Associació núm.  ES50.2056.0008.2510.0101.3620 de Colonya.
Inscripcions:  fins divendres 5 de juliol de 2019 (respectau rigorosament el termini per així poder planificar amb un marge de temps)
Aprofitam l'avinentesa per a demanar la col·laboració dels socis que puguir venir a ajudar-nos a tots els preparatius per a dur a terme el tast i el sopar (col·locar i muntar taules, transportar el vi, copes,...). És per això que vos convocam a les 20:00 h del dia abans esmentat. També demanam la col·laboració a tots els assistents que, una vegada acabada la vetlada, entre tots retirem tot quant hi haurà pel mig.  Si voleu qualque informació o aclaració no dubteu en posar-vos en contacte amb la Junta Directiva.
Moltes gràcies! Vos hi esperam!